Anasayfa / Bilgilendirme / Yaza İlk Adım Eğitim Semineri
sitelogo

Yaza İlk Adım Eğitim Semineri

Yaza ilk adım eğitim semineri

Odamız tarafından ilk defa düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Yaza ilk adım eğitim semineri 3-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Horus Paradise Luxury Resort  Hotel Side/Antalya’da yapılacaktır. Yaza ilk adım eğitim seminerlerimizde mesleki eğitimlerden ziyade meslektaşlarımızın ve stajyerlerimizin kaynaşması amacıyla sosyal aktiviteler ve kişisel gelişim eğitimleri ön plana çıkacaktır. Kayıt işlemi 22 Nisan 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

İlk seminerimizde sosyal aktivitelerle birlikte “Stres yönetimi, Beden dili ve mesleki pazarlama” konuları işlenecektir.
– Bir akşam otel tarafından canlı müzik tertip edilecektir.

– Bir gün Manavgat şelalesi ve OYMAPINAR barajı gezisi düzenlenecektir.

– 3 gece 4 gündüz çift kişilik odada kişi başı fiyatı 375 TL

– 3 gece 4 gündüz tek kişilik oda fiyatı 540 TL

– Ulaşım istenirse kişi başı gidiş dönüş 50 TL ücret ilave edilecektir.

Horus Paradise Luxury Resort  Hotel web sitesi için tıklayınız

Kayıt formu için tıklayınız.

bilirrr

Bilirkişilik Eğitim Programı ve Listesi

Derslere katılım zorunludur. Eğitim süresince  görevli gözlemci  bulunacaktır. Sivas SMMM Odası