Anasayfa / Bilgilendirme / Elektronik Defterlerin Oluşturulma ve İmzalanma Süresi İle Elektronik Defter Beratları’nın Sisteme Yüklenme Süresi Uzatıldı.
gib-1

20.04.2017 tarihli ve VUK-92 / 2017-5 sayılı Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile; 2 Mayıs 2017 günü sonuna kadar oluşturulması ve imzalanması gereken e-Defterlerin oluşturulma ve imzalanma süresi ile aynı sürede Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi İşlem Sistemine yüklenmesi gereken “Elektronik Defter Beratları”nın yüklenme süresi 31 Mayıs 2017 günü sonuna kadar uzatılmıştır.

Söz konusu Sirkülere ulaşmak için tıklayınız.

Açıklayıcı bilgi notuna ulaşmak için tıklayınız.

bilirrr

Bilirkişilik Eğitim Programı ve Listesi

Derslere katılım zorunludur. Eğitim süresince  görevli gözlemci  bulunacaktır. Sivas SMMM Odası