Mevzuat Duyuruları
Anasayfa / Bilgilendirme / 2018/2. DÖNEM BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ HK.
bilirkişilik başvurusu

2018/2. DÖNEM BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ HK.

T.C Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanlığı’nın 29/11/2017 tarihli “Bilirkişiliğe Kabule öe Bilirkişilik Başvuru Usul ve Esaslarına İlişkin Duyurusun’da yer alan, “2018 yılı içerisinde  Daire Başkanlığımız tarafından belirlenecek yeni başvuru takvimi ayrıca ilen edilecektir” bilgisi gözetilerek “Bilirkişilik Temel Eğitimi” verebilmek üzere Birliğimize verilen izin çerçevesinde yapılmaya devam edilecek olan Bilirkişilik Temel Eğitimi için 2018/2. Dönem başvuru takvimi belirlenmiş olup, 2018/2. dönem başvuruları, 01-12 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilirkişilik eğitimi almak isteyenlerin Odamıza ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Sivas SMMM Oda Başkanlığı

Seminer1